KAJ SO CELOSTNI PROGRAMI ?
V času samozdravljenja sem potovala skozi močne procese ozaveščanja in trdega ter discipliniranega večletnega dela na sebi, zato vem, kako malo je potrebno, da zdravje vsakodnevno ohranjamo in kako veliko dela je potrebnega, da enkrat, ko svoj sistem vržemo iz ravnovesja, ravnovesje vzpostavimo nazaj. Najsi gre za fizično ali mentalno neravnovesje, ali konec koncev sočasno neravnovesje obojega.
Celostni programi so programi, ki temeljijo na konceptu CELOSTNE OBRAVNAVE, kjer se določi vaša konstitucija, ki vam je bila dana ob spočetju. Po pregledu posameznih telesnih tkiv (koža, jezik, oči …),  vas pregledam tudi telesno, kjer ugotovim neravnovesja v pretokih energij v vašem telesu. Sledi še pregled stopal in refleksnih točk organskih sistemov, nato pa individualni razgovor, kjer glede na vaše težave in ugotovljeno stanje v telesu sestavim terapijo oz. proces dela, preko katerega greva skupaj in kjer se vsega naučite, da nato to znanje in novo zavedanje o sebi integrirate v vaše vsakodnevno življenje.

KAJ LAHKO PRIČAKUJETE V OKVIRU CELOSTNIH PPROGRAMOV ?
Kot sem že večkrat omenila, so celostni programi proces, preko katerega greva skupaj in kjer se naučite zavedati lastnega telesa, delovanja vašega uma in se naučite vsega, kar se vam svetuje za ohranjanje dobrega in trdnega mentalnega in fizičnega zdravja ter posledično doseganja sreče in blagostanja tudi na drugih področjih bivanja.

KOLIKO ČASA TRAJA TA PROCES”?
Odvisno od tega, v kakšnem stanju ste prišli. Najkrajši program tako traja od štirih tednov (skupaj delava 1x tedensko), do desetih tednov (kjer te resetirava in postaviva nove temelje) ali tudi do več mesecev (kjer je potrebna popolna “prenova” vašega življenja, delovanja, razmišljanja, prehranjevalnih navad, gibalnih navad, spalne rutine, nadzor stresa, itd.). Odvisno je tudi od tega, koliko ste pridni doma in kako resno upoštevate in izvajate navodila,ki so vam podana.

KAJ VSE POČNEVA IN SE NAUČIVA NA CELOSTNIH SREČANJIH?
Večkrat sem že omenila, da je baza in osnova vseh mojih celostnih programov čiščenje celotne prebavne poti. To je najina startna točka, takoj po pregledu in Individualnem razgovoru tako sledi delavnica čiščenja celotne prebavne poti, kjer se naučiš pravilnega izvajanja vaj, priprave pripomočkov in same izvedbe vaj, da pravilno in s pravilno hitrostjo stimuliraš celotni prebavni trakt.
V okviru tega programa čiščenja se srečava 4x. Prvič se naučiva same tehnike in dihanja, naslednja dva srečanja čiščenje tudi dejansko izvedeva in najino zadnje srečanje v okviru čiščenja obdelava finese, odgovoriva na vprašanja, ki se ti odprejo v tem času čiščenja, preveriva če se je že kaj spremenilo tudi na ravni čustev, reakcij, prebave same,.. obdelava prehrano glede na tvojo konstitucijo (kaj se ti svetujeje jesti, ob katerih urah, itd).
Nadaljujeva z resset dieto, če je to seveda potrebno in če imava v planu spreminjati način prehranjevanja, da te lepo počasi in postopno pripravi na spremembo prehranjevalnih navad (količina, izbira, priprava obrokov), v samih celostnih programih pa so vključene tudi terapije in masaže, ter zeliščni pripravki glede na vrsto težav. Število obiskov in tehnike se tukaj določijo popolnoma Individualno.
Vsakemu izmed programov pripada tudi Interna skripta na 80ih straneh, ki sem jo pripravila prav zate, da če kadarkoli kaj pozabiš, znanje na enostaven način obnoviš.
Pogovoriva se še o terminologiji, kdaj in kako bo vse potekalo in skupaj poiščeva termine, ki tebi in meni ustrezajo za najino nadaljnje druženje.

KDAJ LAHKO ZAČNEVA?
Ko se odločite, da ste pripravljeni na spremembo, se naročite. Ker delam sama, imam naenkrat v obravnavi največ 10-12 oseb.
Ko se sprosti mesto, ali je že prosto, pridete na vrsto in dokler najinega programa do konca ne zaključiva, ste vedno na prednostni listi za obravnavo, tudi če me potrebujete izven dogovorjenih terminov.
Ponavadi je čakalna doba nekje 2-4  tedne, v polni zasedenosti pa največ 8-10 tednov. V času, ko čakate, že dobite določena navodila, da se na proces in spremembe, ki vas čakajo, v miru tudi psihično pripravite.

KAKŠNA JE CENA CELOSTNIH PROGRAMOV ?
Ker gre za popolnoma individualno obravnavo, se cena celostnih programov določi na prvem pregledu, ko določiva cilje, narediva plan dela in določiva katere komponente je potrebno umestiti v program ter določiva časovni okvir. Glede na vse skupaj, se na koncu naredi tudi finančni plan.
Osnovna cena za storitve, ki jih vsebuje vsak izmed naštetih programov in ki so baza za izpeljavo celega programa, znaša 250 Eur.

BAZIČNI PROGRAM VSEH CELOSTNIH PROGRAMOV VSEBUJE:
  • prvi pregled ( navadno traja od 90-180 minut)
    Na prvem pregledu se določi vaša konstitucija, ki vam je bila dana ob spočetju. Po pregledu posameznih telesnih tkiv (koža, jezik, oči…),  vas pregledam tudi telesno, kjer ugotovim neravnovesja v pretokih energij v vašem telesu. Sledi še pregled stopal in refleksnih točk organskih sistemov, nato pa individualni razgovor, kjer glede na vaše težave in ugotovljeno stanje v telesu sestavim terapijo oz. proces dela, preko katerega greva skupaj in kjer se vsega naučite, da nato to znanje in novo zavedanje o sebi integrirate v vaše vsakodnevno življenje;
  • individualna delavnica čiščenja celotne prebavne poti (štiri tedenska srečanja, 1x tedensko – časovno srečanja niso omejena in delamo dokler ne osvojite vsega znanja);
  • yoga program (prilagodim ga na vašo konstitucijo, fizično pripravljenost in druge individualne faktorje, ki v sklopu čiščenja pomaga limfnemu sistemu, hormonom, prebavnim organom in ostalim sistemom, da nazaj zavzamejo pravilno delovanje in opravljanje nalog;
  • interno skripto na 80ih straneh, napisana posebej za ta program (kjer je vse, kar sva se učili/a tudi napisano in narisano).

Vse ostale tehnike, razkuževnje v primeru parazitov ali zelo slabe dolgolete prebave, jedilniki, prehranska dopolnila, priporočila za vadbo,resset jedilniki, terapije … se določijo naknadno in po potrebi glede na vrsto težav, zaradi katerih ste me obiskali.

SE LAHKO ODLOČIM SAMO ZA BAZIČNI PROGRAM?
Seveda, če čutite in imate željo, da se naučite sami očistiti črevesje in celotno prebavno pot, brez, da bi za to morali kogarkoli plačevati ali biti za to v raznih nerodnih položajih … lepo vabljeni!