Darja BOC

Darja Boc, kvalificirana Yoga učiteljica ki yogo poučuje zadnjih 6 let,zadnja tri leta vodi redne vadbe v Fitness centru Bodysense v Kopru.

Pred tem se je intenzivno tri leta usposabljala v Tara yoga centru v Ljubljani pod mentorstvom učiteljice iz Indije Swami Vishwashakti Saraswati za učitelja in terapevta yogijskih praks,kjer se je podrobno seznanila in izkusila vse veje yoge in podrobno predelala celotno filozofijo v okviru študijske prakse,ter s tem pridobila vsa pooblastila,ki so trenutno zahtevana v Sloveniji za učitelja yogijskih praks.

Darja je drugače svetovalka naravnega zdravljenja po metodi Integralne Biorgonomije in Karmične diagnostike, Tradicionalne Indijske in Kitajske medicine.

Triletno šolanje je opravila pod mentorstvom Marjana Ogorevca, Tadeja Pretnerja, Biljane Dušić in Milene -Plut Podvršič,kjer je pridobila znanja in veščine iz splošne medicine, Tradicionalne Indijske medicine,Tradicionalne Kitajske medicine in različnih komplementarnih metod in tehnik za iskanje in ugotavljanje vzrokov za nastanek težav.

Šolanje ji je odprlo vrata v svet predvsem dela na sebi in dela s klienti ki jim že dobro desetletje pomaga na njihovi poti spremembe načina življenja…Vse metode,tehnike in terapije ki jih opravlja s svojimi klienti je terapevtka izkusila tudi na sebi, vse svoje znanje pa uporabi in prilagodi vsakemu klientu posebej. V casu samozdravljenja in poučevanja je tako sestavila preko 1000 yogijskih programov in podrobno analizirala njihove učinke na telo in um…tako da ste v varnih rokah 🙂

Vse izpite in zahtevana znanja je uspešno opravila pred izpitno komisijo zdravstvenega osebja na Ministrstvu za zdravje (MZZS) kot tudi na Centru za poslovno usposabljanje (CPU),tako da je tudi tukaj pridobila vsa predpisana “dovolila”za opravljanje terapij.

Med samim šolanjem je končala še krajša nekajmesečna usposabljanja za terapevta Manualne Bownove terapije pod mentorstvom Gospe Jelke Slapar ,Refleksoterapije pod mentorstvom Milene -Plut Podvršič in Tečaj Klasične in Športne masaže na Zavodu za poslovno usposabljanje.

Tudi za vse te tehnike je pridobila vsa potrebna dovolila in Nacionalne kvalifikacije da jih lahko varno opravlja.

V zadnjem letu se je terapevtka specializirala naknadno še za Detoxifikacijo telesa in ustanovila svojo blagovno znamko MYBODHI,da bi svojim klientom lahko še dodatno pomagala z dodatki ki preverjeno delujejo, so naravni,zeliščnega izvora in predvsem dosegajo kvaliteto,ki je potrebna za rezultate.

Več o izdelkih si lahko preberete in ogledate na spletni strani http://mybodhishop.com

Alenka Žnidaršič

Moja dobra prijateljica in desna roka,ki mi pomaga pri sestavah jedilnikov.Kot diplomirana matematičarka obožuje računanje kalorij :)Je tudi osebna trenerka z mednarodno licenco, bownova terapevtka in prehranska svetovalka, ki bo v sodelovanju z menoj poskrbela,da bo vaš jedilnik, ne glede na to za kateri celostni program ali zgolj jedilnik se boste odločili pisan osebno vam na kožo, glede na vaše težave, vaš metabolizem, vašo dnevno aktivnost…vaše splošno zdavje. Skupaj najdeva rešitve za vsakogar!
Šport in gibanje sta z mano praktično že vse življenje.  V mladosti sem 10 let aktivno trenirala atletiko in zastopala slovenijo v pionirski in mladinski kategoriji. Osvojila sem državni rekord s preskočenimi 174cm v skoku v višino. Po naravi sem bolj suhljate postave, vendar ko vsak kilogram neseš skozi letvico začutiš, kaj je zares kilogram tvojega telesa. Bolj kot na športne uspehe sem ponosna na vrednote, katere sem preko tega spoznala. Spoznala sem da se uspeh skriva za trdim delom, vztrajnostjo, odrekanjem, močno voljo in disciplino.
 
Končala sem srednjo zdravstveno šolo, kjer sem si naredila dobre temelje o telesu oziroma o njegovem delovanju. Po končani srednji šoli sem se vpisala na študij fizioterapije, nato pa se preusmerila na račune (diplomirala sem iz matematike) in tako lahko rečem da so kalorije moja strast 🙂
Naknadno sem se izobrazila za delo osebne trenerke z mednarodno priznano licenco (NCSF) in tako pridobila znanje kako ljudi gledati celostno. Znanje o prehrani sem nadgradila pri Fitnes zvezi Slovenije na seminarjih o prehranskem svetovalcu. Do sedaj sem se pretežno srečevala z ljudmi, ki so želeli izgubiti na telesni maščobi in si izoblikovati postavo. Ker pa želje po izzivih rastejo dandanes pomagam ljudem z bolj specifičnimi zdravstvenimi težavami: prebavne motnje, uravnavanje želodčne kisline, visok holesterol, visok krvni tlak, maščobe v krvi, diabetes in druge motnje metabolnega sistema. 
Kot bownova terapevtka, katera terapija deluje na vseh sistemih našega telesa (mišični, krvo-žilni, živčni, limfni in energijski) prisegam na holistični pristop. 
Življenje je ravnovesje. V veselje mi bo, če vam ga bova z Darjo lahko pomagali vzpostaviti. 
 KVALIFIKACIJE: 
Vaditelj aerobike (gimnastična zveza slovenije)
Trener pilatesa (fitnes zveza slovenije)
Vaditelj zdrave hrbtenice (Aerofit-Katja Zupan)
NCSF Mednarodna licenca za osebnega trenerja 
HIIT trener (Simon Tomec) 
Bownova terapevtka (Društvo fizioterapevtov Slovenija) 
Prehranski svetovalec (fitnes zveza slovenija)