Mnenja strank

“Darjo poznam že vrsto let in ji bom večno hvaležna, saj je v meni zanetila iskrico, ki me je vodila naprej po poti uresničevanja mojega poslanstva.

Da sem danes tu,kjer sem in to kar sem je v veliki meri njena zasluga.

Z njeno ljubečo energijo, znanjem, posluhom in izjemno čuječnostjo je čudovita oseba in izredna terapevtka. Priporočam!”

Helena Vatovec

“Nisem vedela v kaj se spuščam, čutila sem le, da ti lahko zaupam in da je čas, da to naredim. Doživela
sem jok, jezo, smeh, radost, svobodo, bilo je intenzivno in osvobajajoče. Kot da sem s sebe slekla
težak star železni plašč.
Vem, da si prišla z namenom v moje življenje..in da si ti tista,ki mi je pomagala razrešiti probleme, ki
sem jih imela… z mojo močno voljo..mi je uspelo se rešit teh problemov.. po tvojih terapijah sem
čutila veliko olajšanje in osvoboditev.. vsak dan sem se bolje počutila in to se je videlo tudi navzven.
Postajala sem druga oseba. In sedaj vem da sem druga oseba.
Z tako radostjo in hvaležnostjo v srcu Hvala Darja!
Hvala za tako mero čustvene inteligence in vrednot, ki nam vsem kažejo v čem je smisel tvojega
poslanstva!”

Rebeka Ložar

“Darja je čudovita oseba. Zaupam v njena znanja, sposobnosti in izkušnje. Super punca, ki te posluša, svetuje in pove ter pokaže pot, vendar jo moraš sam prehoditi. Seveda ti je pa vedno ob strani, ko in če jo potrebuješ. Vesela sem, da sem jo spoznala saj sem v tem času veliko stvari razrešila pri sebi ter spremenila na bolje.”

Maja Grbec

“Z jogo sem se prvič srečala pred več kot 10. leti in v njej vztrajala tri leta, vendar sem morala zaradi poškodbe, in kasnejše operacije, z vadbo prekiniti. V nadaljevanju sem obiskovala več drugih skupinskih vadb, vendar se v nobeni nisem popolnoma našla. V fitnesu me je kar eno celo sezono nagovarjal letak z vabilom na jutranje prebujanje z jogo in jeseni 2015 sem se končno odločila in pričela obiskovati jogo pri Darji. Prvi stik z Darjo je bil zelo pozitiven, topel in takoj me je navdal z zaupanjem, da sem z njo varna in bom z njeno podporo zmogla. Z Darjinim spremstvom sem napredovala v gibčnosti, danes zmorem asane, ki so prej bile skorajda misija nemogoče. Kombinacija asan, pranajame in meditacije je pravi miks pozitivne energije, umirjenosti in vedrega vzdušja za soočanje z izzivi prihajajočega dne. Meni najljubša dneva v tednu sta torek in četrtek in to zato, ker začnem dan z jogo pri Darji. Jutranji pozdrav soncu me nabije z energijo in kljub zgodnjemu vstajanju sem energična in dobro razpoložena ves dan. Jogo z Darjo priporočam vsem, ki iščete pravo vadbo zase, saj je Joga z Darjo bistveno več le kot fizična aktivnost – je dejavnost, s katero boste nahranili tudi svoj notranji jaz.”

Tamara Simunaci

“Inštruktorica joge, ekonomistka, maserka, terapevtka, svetovalka za zdravo zivljenje… Vsak, ki jo spozna jo drugače dojema, v kar pa ne dvomim je, da jo vsi, ki jo poznamo dojemamo kot rešiteljico na nek način. Moj odnos z Darjo se je pričel, ko je v moje življenje vstopila kot inštruktorica joge, vendar jo sedaj dojemam malce drugače, v bistvu veliko več. V mojem življenju sedaj zaseda mesto dobre prijateljice, učiteljice življenja in rešiteljice seveda. Pokazala mi je drugo pot, boljšo pot življenja, ki obsega obilo zdravja, veselja in učenja. Pomagala mi je pri ozaveščanju težav, ki prej niso bile tako razjasnjene in sedaj jih pod njenim vodstvom počasi razrešujem. Posebnost njene tehnike dela je, da učenje predstavi na področju, ki je določeni osebi najbližji in zanimiv. Njena terapevtska roka je hkrati trdna “tough love” a hktati ljubeča, kar je iz mojih izkušenj zelo težko doseči. Poleg tega te napolni z energijo in motivacijo ter ti najhujši problem predstavi kot izziv, ki se ga veseliš premagati. Ob njegovem premagovanju pa to vedno stoji ob strani in ti z nasveti pomaga doseči cilj.”

Klementina Jurančič

“Pri Darji sem bila na delavnici ciscenja crevesja.Moram pohvaliti delavnico,saj smo pridobili ogromno koristnega zivljensko uporabnega znanja,ki ga s pridom uporabljam ko imam tezave. Res smo se naucili ogromno in predvsem,da mora tam biti vse cisto :)Bilo je koristno druzenje, super energija in zabavno vzdusje ves cas izobrazevanja.Priporocam iz srca.”

Suzana Kopač

“Darjo poznam že več let …pri njej obiskujem vadbo yoge ki predstavlja izziv tako neizkušenim, kot tudi nam ki že imamo nekaj izkušenj in prakse. Diha s skupino in vidi se,da to delo res rada opravlja,saj ji ni vseeno ali ti je na njenih urah dolgčas ali ne…vedno bo našla izziv,še za tako izkušenega športnika :)Če ne fizičnega,pa mentalnega 🙂
Po potrebi ko sem utrujena od vsakodnevnih obveznosti in dokaj napornih treningih,si pri njej privoščim Bownovo terapijo,saj mi ura njene terapije prinese neizmeren občutek spočitosti in sproščenosti na vseh nivojih…vedno znova sem tudi presenečena kako globok in celovit učinek ima ta nežna terapija na moj um in telo.Če povzamem, bi vam Darjo priporočila predvsem zato, ker je profesionalna,ima ogromno znanja in predvsem gradi iz lastnih izkušenj in osebne prakse. Zna prisluhniti in za vsako vprašanje zna najti pravi odgovor.Predvsem je zanesljiva oseba,ki se loti dela z vami na vseh nivojih holistično.”

Urška Vezovnik

“Lani, konec oktobra sem potrebvala pomoč. Bila sem v totalnem psihičnem razsulu. In ker verjamem v duše, ki ne oddidejo, težke misli in besede, ki kot energija obvisijo v stanovanjih in hišah, sem po priporocilu moje dobre prijateljice,ki mi je svetovala naj kontaktiram Darjo, poklicala Darjo.Sama enostavno nisem več našla poti iz začaranega kroga. Oče mi je umrl 4.1.2016, in sem bila ves čas prepričana, da njegova duša ni odsla. Sama je nisem zadrževala. Imela sem občutek, da ne verjame, da je umrl. Bila sva močno navezana. Nezavedno.  Mene je vse skupaj utrujalo in izčrpavalo. Konec avgusta 2016 mi je v Fiesi priletela skala v hrbet. Da ni bilo usodno, se imam za zahvaliti visji sili.Dobila sem dokaj hude poškodbe hrbtenice. Potem mi je bilo vsega dovolj. Darja je opravila energetski pregled stanovanja in mene (Na daljavo). Z očetom sva bila povezana tako, da je črpal mojo energijo, da je lahko vztrajal in počel tudi zemeljske stvari,ceprav je bil pokojen. Darja naju je ločila na energetskih ravneh in opravila “proces”ki ‘ne vem vec tocno kako poteka, ceprav mi je takrat vse razlozila. Moja telesna reakcija po samem procesu je bila zelo huda. Nekaj urno driskanje in bruhanje po samem procesu. Potem pa kot bi odrezal, čudovito pocutje  in energijsko polno naprej.  Vstanovanju sva imela težke energije in je bilo potrebno energetsko urejanje in čiščenje. Najbolj me je presenetilo,ker je Darja videla (ceprav ni bila nikoli v mojem stanovanju fizicno prisotna),da je potrebno odstranit nekaksen star tabure, ki je mimo grede pripadal njegovim staršem iz stanovanja, ker je povzočal zastoj energij in s svojo prisotnostjo slabo vplival na stanovalce v stanovanju.Po procesu in nasvetu katere stvari naj iz stanovanja umaknem,sem dobila navodila kaj moram postoriti tudi sama.Ker sem videla,da proces zelo dobro deluje in da so se stvari in energija v stanovanju dejansko spremenile,sem nasvete upoåtevala in stanovanje dobro prekadila in se poslovila od svojega oceta s tem,da sem simbolicno prizgala svecko.Vsake toliko to ponovim in v zimskem obdoju prižigam svečko v prvem prostoru in se zahvalim za vse. Hvala Darja, ker se mi je življenje vrnilo v stare tirnice. Očeta se spomnim z veseljem, partnerjevim staršem se zahvalim za njihovega sina. In živiva prijetno naprej.Z ljubeznijo”

Magda Osenar