Revitalizacijski Paketek XL

Revitaliziraj se “Od znotraj, navzven”

Primeren za tiste, ki si želite res podrobnega Resseta👌

Poleg te tehnike se boste naučili tudi kako si očistiti želodec sluzi in odvečne kisline ter kako si očistiti sinuse in obsinusne poti.

Del programa bo praktične, del pa teoretične narave, saj določenih praks ni možno izvajati izven domačega udobja.

Naučili se boste tudi programa vaj yoge, ki v sklopu s čiščenjem pospešuje limfo ter uravnoveša tekočine v telesu, hormonom pa pomaga nazaj zavzeti naloge, ki so jim dolocene, da jih pravilno in ob pravem casu opravijo.

Obdelali bomo prehrano, ki je primerna med ciscenjem telesa, organske ure (kdaj je kateri organ v polnem potencialu in kako ga lahko med njegovo aktivno uro čim bolj podpremo in izkoristimo njegovo polno moc) in še veliko drugih uporabnih in koristnih stvari, ki jih boste po programu lahko nemudoma integrirali v svoje vsakodnevno življenje ali že obstoječo rutino..

 

Revitalizacijski Paketek XL je primeren za vse, ki si želite res popolnega Resseta. Se naučiti očistiti celotno telo in v samem revitalizacijskem času tudi dejansko iti skozi celotno čiščenje telesa.

Z Nežnim in subtilnim pristopom postaviti nove temelje svojemu telesu tako na fizični kot mentalni ravni in svoj um osvoboditi od vsega, za kar ste se odločili, da :

🚫ne želite več,

🚫ne potrebujete več in si končno dovolite zaživeti sebe, brez bremen svoje podzavesti, podzavestni vzorcev… mam, očetov, babic, dedkov,morda celo kakšnih situacij iz prejšnjih življenj… 

Paketek v prvem delu Vsebuje Veliki TECAJ Čiščenja črevesja in telesa, kjer se naučite očistiti celotno prebavno pot od ust do zadnjika, naučite se očistiti sinuse in obsinusne poti, želodec, jezik in težkih kovin, ter strupov iz celega telesa.

Za tečaj so predvideni trije termini, kjer se vsega postopoma naučite, nato pa ste tehnike sposobni izvajati sami doma.Vse tehnike so del HATHA YOGE. 

Skozi tečaj in Čiščenje telesa greste v treh tednih, medtem ko vadite naučeno. 

V drugem delu, po opravljenem tečaju, vas čaka prav posebna sprostitvena in izjemno ressetacijaka dvojna terapija za praktično vse vaše nivoje bivanja.

RESSET TERAPIJA

Na terapijo prihajate načeloma 1x tedensko, ker je tako sama transformacija najbolj optimalna, seveda pa imate izbiro in se lahko odločite tudi za daljša časovna obdobja, vendar ne več kot 10 dni. 

Med samimi ressetacijskimi terapijami bomo dodali tudi energijski pregled in z metodo karmicne diagnostike med samo ressetacijaka terapijo ozaveščali, predelali, sprostili… vaše telo in um ujetosti v travme,blokade, strahove, bolečine, jeze, zamire… Itd… 

Torej sočasno bomo izvajali dvojne terapije,skupaj 10 obiskov na 7 ali 10 dni.

Pred terapijami se seveda pogovorimo o vaših ciljih. (izboljšanje medsebojnih odnosov, ponavljajoče se situacije,travme iz otrostva… Idr.)

Zadnji obisk pa zajema ponovitev tečaja čiščenja črevesja in drugega znanja, da preverim vaše znanje, vas še  kje popravim, me še kaj vprašate in se sam konec naučimo tudi TAO Meditacije za revitalizacijo, čiščenje in podporo notranjim organom jetra, pljuča, ledvica, vranica, srce… Izjemna vibracijska meditacija, ki vas bo sprostila in energetsko obnovila v vsakem trenutku. 

 TRAJANJE :

Torej naše skupno druženje bo potekalo v trajanju 14 obiskov. 1x na teden ali na 10 dni. 

Tukaj si preberite kako poteka tečaj čiščenja črevesja :

Kako poteka čiščenje celotne prebavne poti?

 Čiščenje celotne prebavne poti je izjemna tehnika tuširanja prebavil od vrha do dna.

 Doseže se z izvajanjem petih posebnih vaj in pitja velikih količin slane vode in nudi veliko več prednosti kot izpiranje s klistirjem ali kolonikom.

 Pomanjkljivosti slednjih metod sta v tem, da vodo vnašamo od spodaj navzgor – torej od konca debelega črevesa proti tankemu, kar lahko poškoduje črevesne laske, ki so obrnjeni v drugo smer. Sta tudi invazivni za telo in porušita črevesno floro, prav tako pa nista temeljiti, saj šele z nekajkratnimi ponovitvami postopka morda zajamemo celotno črevesno površino.

 Z našim načinom bomo dosegli celoten prebavni sistem, ga natančno očistili ter zmehčali in odplavili tudi najbolj skrite in stare packarije, ki so zastale.

 Presenečeni boste, kaj vse zna priti ven! Od tega, da so se odplavili kamni, pa do tega, da se je izločila velika kepa rajši ne povem česa … A v večini primerov se doseže ‘le’ res zelo globinsko izpiranje celotne prebavne poti.

 Škodljive in zapackane zastale snovi v črevesnih žepkih se bodo izpraznile in naslednji dan zna tehtnica kazati tudi od 3 do 4 kilograme manj (odvisno predvsem od tega kako smo do zdaj skrbeli za svoje telo).

 Shranjevanje teh snovi je začetek vsake bolezni, porušenega hormonskega sistema, slabe prebave,  kože, vida, upočasnjenega metabolizma, sivih las, šibkih nog, rok, staranja, obročkov okoli trebuha, celulita, gub na obrazu in še kupa drugih tegob.

 

ZA KOGA JE PROGRAM PRIMEREN

Tečaj je primeren praktično za vsakogar, saj sem mnenja da je čisto črevesje, dobra prebava in zdrav imunski sistem temelj dobrega zdravja in počutja, sama tehnika pa servis, ki ga telo nujno potrebuje vsaj 2x letno.Saj veste, tudi svoj avto morate vzdrževati in z nami ni nič drugače, le da nas tega nihče ni naučil. 

Čistilni program je še posebej primeren za vse ki imate slednje težave:

 • s prebavo,
 • kroničnimi zaprtji,
 • zastajanjem tekočin,
 • hormonskim neravnovesjem,
 • vsem ki ste podvrženi anksioznosti in slabemu počutju 
 • vsem ki imate kakršne koli motnje metabolizma, še posebno če je ta postal len in počasen 
 • imate težave s težo,
 • slabo kožo,
 • trebušno debelost,
 • Zamaščena jetra (tečaj ne zdravi, Pomaga pa vzpostavljati novo ravnovesje in s tem regeneracijo določenih neravnovesje v telesu) 
 • zastajanjem vode v okončinah, na trebušnem področju (drenaža tekočin) 
 • ali pa ste popolnoma zdravi pa bi radi pridobili uporabno znanje s katerim boste svoje zdravje vzdrževali in ohanjali na zavidljivi ravni.

KOMU SE TECAJ ODSVETUJE:

V kolikor ste imeli pred kratkim kakršno koli operacijo, še posebno na področju trebušnih organov, glave ali rodilih, se vam udeležba odsvetuje, saj je tečaj dinamične narave in ga ne boste mogli varno izvajati.

Med samo prakso se namreč izvajajo intenzivni zasuki, masaža, ter pritiski na trebušnem področju.
Pri vseh resnejših zdravstvenih stanjih vam torej priporočam, da se pred prijavo posvetujete s svojim osebnim zdravnikom, za katerega ne dvomim, da vam bo pravilno svetoval pri končni odločitvi.

 

KAJ LAHKO PRIČAKUJETE PO DELAVNICI?

Po delavnici lahko pričakujete predvsem veliko novega in uporabnega znanja (za katerega ne dvomim da vam ne bo žal investicije), dobro prebavo, dobro presnovo, počutili se boste lahke in v kolikor radi zatekate o oteklinah ne bo ne duha ne sluha. Pričakujete lahko tudi mentalno jasnost in večjo sposobnost koncentracije, povečanje ravni ustvarjalne energije, volje in elana na vseh ravneh vašega bivanja.

Polni boste pozitivne energije in novega znanja ter zavedanja o svojem telesu in pomembnosti mnogih telesnih sistemov in pravilnosti delovanja le teh za vaše zdravje.

Ker Darja nerada izpostavlja svoje kliente, prilaga svoje slike, na katerih so vidne posledice čiščenja črevesja in praks, ki se jih boste naučili na tem programu.

Slike so iz obdobja, ko je imela tudi sama zdravstvene težave in so nastale čisto “po naključju” ko se je slikala za dokumente.

Med slikama je le 24 ur razlike, če verjamete ali ne!