Energetsko urejanje prostora

Tako kot redno brišemo prah,pomivamo po tleh,zračimo prostore, prav tako bi morali svoj dom ali poslovni prostor, občasno očistiti neželjenih energij, energij obiskovalcev prostora, energij izvajalcev… Itd… 

Energetsko urejanje osebnega ali Poslovnega prostora

Negativne misli,čustva,kreganje,agresija,zastale in ujete energije prejšnjih stanovalcev in njihovega zdravstvenega stanja energije izvajalcev, obiskovalcev… ter zunanji vplivi lahko ostajajo v prostoru in ustvarjajo težko in neprijetno vzdušje za zdajšnje stanovalce.
Energetsko urejanje prostora poteka na daljavo. Ob naročilu storitve dobite vso razlago. 
Sam postopek in proces se začne s splošnim pregledom stanovanja ali poslovnega prostora v katerem se določijo “mesta,ki potrebujejo energetsko urejanje”to so ponavadi mesta,kjer se čuti in so prisotne zelo mešane energije,naj si bo to zaradi prisotnosti energije velikega števila ljudi, ki so v tem prostoru bili ali stanovalcev,ki so v nekem prostoru umrli, živeli, vendar njihova “ločitev”iz tega zemeljskega sveta še ni dokončna in nam delajo razne zemeljske težave.(kot so prižiganje raznih električnih aparatur, stvari…)itd…

Nato grem v proces, ki je preveč kompleksen in od primera do primera drugačen in ga ni smiselno razlagati.Po procesu se vam javi stanje,kaj je bilo opravljeno,kje je bila težava,idr.Dobite izčrpno poročilo. 

Po končanem procesu se pregleda tudi stvari,ki so v stanovanju,kje bi bilo dobro,da so postavljene,katere bi bilo dobro odstraniti iz stanovanja,katere le premakniti na drugo mesto.

Na koncu procesa dobite navodila, kaj morate opraviti še sami,ponavadi je potrebno vse dobro prekaditi,saj po procesu pride do močne reorganizacije energij,seveda čisto odvisno od starosti prostora,kdo je v njem bival,deloval…itd. 

Ko končamo z urejanjem se še celi mesec preverja prostor,da vidimo ali vse ostane tako kot mora biti,se pokaže,da se nam je kaj izmuznilo,pa to uredimo naknadno.

Energijska urejanja so primerna za vse bivalne prostore : stanovanja, hiše, vikende…, kot tudi za vse poslovne subjekt, se posebno za tiste, kjer se na dnevni ravni izmenjuje in dogaja velika pretočnost ljudi: hoteli, apartmaji, saloni, terapevtski centri idr…

 

 

  Mnenje stranke

  Lani, konec oktobra sem potrebvala pomoč. 
  Bila sem v totalnem psihičnem razsulu. In ker verjamem v duše, ki ne oddidejo, težke misli in besede, ki kot energija obvisijo v stanovanjih in hišah, sem po priporocilu moje dobre prijateljice,ki mi je svetovala naj kontaktiram Darjo, poklicala Darjo.
   Sama enostavno nisem več našla poti iz začaranega kroga. Oče mi je umrl 4.1.2016, in sem bila ves čas prepričana, da njegova duša ni odsla. Sama je nisem zadrževala. Imela sem občutek, da ne verjame, da je umrl. Bila sva močno navezana. Nezavedno.  Mene je vse skupaj utrujalo in izčrpavalo. 
  Konec avgusta 2016 mi je v Fiesi priletela skala v hrbet. Da ni bilo usodno, se imam za zahvaliti visji sili.Dobila sem dokaj hude poškodbe hrbtenice. Potem mi je bilo vsega dovolj. 
  Darja je opravila energetski pregled stanovanja in mene (Na daljavo). Z očetom sva bila povezana tako, da je črpal mojo energijo, da je lahko vztrajal in počel tudi zemeljske stvari,ceprav je bil pokojen. 
  Darja naju je ločila na energetskih ravneh in opravila “proces”ki ‘ne vem vec tocno kako poteka, ceprav mi je takrat vse razlozila. Moja telesna reakcija po samem procesu je bila zelo huda. Nekaj urno driskanje in bruhanje po samem procesu. Potem pa kot bi odrezal, čudovito pocutje  in energijsko polno naprej.  
  V stanovanju sva imela težke energije in je bilo potrebno energetsko urejanje in čiščenje. Najbolj me je presenetilo,ker je Darja videla (ceprav ni bila nikoli v mojem stanovanju fizicno prisotna),da je potrebno odstranit nekaksen star tabure, ki je mimo grede pripadal njegovim staršem iz stanovanja, ker je povzočal zastoj energij in s svojo prisotnostjo slabo vplival na stanovalce v stanovanju.Po procesu in nasvetu katere stvari naj iz stanovanja umaknem,sem dobila navodila kaj moram postoriti tudi sama.Ker sem videla,da proces zelo dobro deluje in da so se stvari in energija v stanovanju dejansko spremenile,sem nasvete upoåtevala in stanovanje dobro prekadila in se poslovila od svojega oceta s tem,da sem simbolicno prizgala svecko.
  Vsake toliko to ponovim in v zimskem obdoju prižigam svečko v prvem prostoru in se zahvalim za vse. Hvala Darja, ker se mi je življenje vrnilo v stare tirnice. Očeta se spomnim z veseljem, partnerjevim staršem se zahvalim za njihovega sina. In živiva prijetno naprej.Z ljubeznijo, Magda Osenar