Osebna rast in zavedanje

Si trenutno na razpotju, pa ne veš katero odločitev sprejeti, ne najdeš in ne občutiš več smisla v vsakodnevnih dejavnostih, imaš željo po osebnem razvoju in odkrivanju najbolj skritih kotičkov sebe?

Kako poteka program

Celostni program, ki je za razliko od drugih programov zasnovan malo drugače. Pri tem programu se popolnoma prepustite in dopustite, da vaše telo samo pove “ZDAJ JE ČAS ZA!”

Kot pri drugih programih se dogovorimo za uvodni razgovor, kjer se pogovorimo glede vaših ciljev, oziroma kaj bi želeli s programom doseči. Če ciljev nimate in vas je program sam po sebi “poklical”, tudi prav … na koncu se tako ali tako zgodi vse po svoje, v skladu z vašo trenutno ravnijo zavedanja in duhovnega razvoja.

Saj veste – vesolje vam ne sme naložiti več, kot trenutno prenesete!

Dobivamo se 1x tedensko (vedno na isti dan). Na srečanjih vas preko manualne terapije in sočasne meditacije, nadzora nad dihanjem in zavedanjem, popeljem v stanje, kjer se začne proces raziskovanja samega sebe in lupljenja plasti osebnosti.

Težko za razumeti dokler ne izkusiš, saj gre za izkustveni program, kjer dopustite sebi, da se v tem času popolnoma in z zaupanjem prepustite mojemu intuitivnemu vodstvu in razreševanju tistega za kar se je vaše telo, vaša podzavest, brez moje ali vaše sugestije odločilo da je čas za rešiti, opustiti, spremeniti …

Srečanja potekajo dokler sami čutite, da vam to ustreza in vas duhovno bogati.

    ZA KOGA PROGRAM NI PRIMEREN:

    • pri raznih psihičnih motnjah kot so shizofrenija in ostale težje oblike psihičnih bolezni
    • globoka depresija in pretirana introvertiranost