Izobraževanja

Tečaji

Večkrat letno, oziroma po dogovoru s skupinami, ki bi želeli pridobiti določeno znanje organiziram razne tečaje in delavnice na temo osebne rasti , yoge, čiščenja črevesja in notranje higiene telesa, uporabne refleksoterapije za domačo uporabo in lajšanje težav.

Odlikuje me visoka raven odgovornosti,da vas na tečaju,delavnici ali individualnih srečanjih predvidena znanja in tehnike v polnosti osvojite in se jih v času naših srečanj tudi naučite pravilno izvajati, da jih lahko nemudoma integrirate v vaš vsak dan in vašo dnevno rutino.

Za vse delavnice in razpisane tečaje sama pripravim obsežno Interno gradivo, ki vam je v času učenja v pomoč,kasneje pa vodič, ki ga lahko  vedno znova odprete in osvežite pozabljeno znanje.

Vsi tečaji in delavnice, ki bodo razpisani v prihodnosti bodo objavljeni na tej stani.Če ste skupina iz drugega kraja in bi si želeli izvedbo katere od delavnic v svojem kraju izpolnite spodnji obrazec.Pogoj za izpeljavo Individualnega dogodka je udeležba najmanj 4 tečajnikov in urejen primeren prostor za izvedbo.

Calendar of Dogodki

Calendar of Dogodki
ponedeljek torek sreda četrtek petek sobota nedelja
28

Yoga

30

Yoga

2
3
4
5

Yoga

7

Yoga

9
10
11
12

Yoga

14

Yoga

16
17
18
19

Yoga

21

Yoga

23
24
25
26

Yoga

28

Yoga

30
31
1
+ Izvozi dogodeke

Obrazec za povpraševanje