Izobraževanja

Tečaji

Večkrat letno, oziroma po dogovoru s skupinami, ki bi želeli pridobiti določeno znanje organiziram razne tečaje in delavnice na temo osebne rasti , yoge, čiščenja črevesja in notranje higiene telesa, uporabne refleksoterapije za domačo uporabo in lajšanje težav.

Odlikuje me visoka raven odgovornosti,da vas na tečaju,delavnici ali individualnih srečanjih predvidena znanja in tehnike v polnosti osvojite in se jih v času naših srečanj tudi naučite pravilno izvajati, da jih lahko nemudoma integrirate v vaš vsak dan in vašo dnevno rutino.

Za vse delavnice in razpisane tečaje sama pripravim obsežno Interno gradivo, ki vam je v času učenja v pomoč,kasneje pa vodič, ki ga lahko  vedno znova odprete in osvežite pozabljeno znanje.

Vsi tečaji in delavnice, ki bodo razpisani v prihodnosti bodo objavljeni na tej stani.Če ste skupina iz drugega kraja in bi si želeli izvedbo katere od delavnic v svojem kraju izpolnite spodnji obrazec.Pogoj za izpeljavo Individualnega dogodka je udeležba najmanj 4 tečajnikov in urejen primeren prostor za izvedbo.

Calendar of Dogodki

Calendar of Dogodki
ponedeljek torek sreda četrtek petek sobota nedelja
26

Yoga

28

Yoga

30
31
1
2

Yoga

4

Yoga

6
7
8
9

Yoga

11

Yoga

13
14
15
16

Yoga

18

Yoga

20
21
22
23

Yoga

25

Yoga

27
28
29
30

Yoga

1

Yoga

3
4
5
+ Izvozi dogodeke

Obrazec za povpraševanje