Čiščenje celotne prebavne poti

Nauči se pravilnega izvajanja izjemne tehnike tuširanja prebavil od vrha do dna!

Kako poteka čiščenje celotne prebavne poti?

 Čiščenje celotne prebavne poti je izjemna tehnika tuširanja prebavil od vrha do dna.

 Doseže se z izvajanjem petih posebnih vaj in pitja velikih količin slane vode in nudi veliko več prednosti kot izpiranje s klistirjem ali kolonikom.

 Pomanjkljivosti slednjih metod sta v tem, da vodo vnašamo od spodaj navzgor – torej od konca debelega črevesa proti tankemu, kar lahko poškoduje črevesne laske, ki so obrnjeni v drugo smer. Sta tudi invazivni za telo in porušita črevesno floro, prav tako pa nista temeljiti, saj šele z nekajkratnimi ponovitvami postopka morda zajamemo celotno črevesno površino.

 Z našim načinom bomo dosegli celoten prebavni sistem, ga natančno očistili ter zmehčali in odplavili tudi najbolj skrite in stare packarije, ki so zastale.

 Presenečeni boste, kaj vse zna priti ven! Od tega, da so se odplavili kamni, pa do tega, da se je izločila velika kepa rajši ne povem česa … A v večini primerov se doseže ‘le’ res zelo globinsko izpiranje celotne prebavne poti.

 Škodljive in zapackane zastale snovi v črevesnih žepkih se bodo izpraznile in naslednji dan zna tehtnica kazati tudi od 3 do 4 kilograme manj (odvisno predvsem od tega kako smo do zdaj skrbeli za svoje telo).

 Shranjevanje teh snovi je začetek vsake bolezni, porušenega hormonskega sistema, slabe prebave,  kože, vida, upočasnjenega metabolizma, sivih las, šibkih nog, rok, staranja, obročkov okoli trebuha, celulita, gub na obrazu in še kupa drugih tegob.

 

 

Poleg te tehnike se boste naučili tudi kako si očistiti želodec sluzi in odvečne kisline ter kako si očistiti sinuse in obsinusne poti.

Del programa bo praktične, del pa teoretične narave, saj določenih praks ni možno izvajati izven domačega udobja.

Naučili se boste tudi programa vaj yoge, ki v sklopu s čiščenjem pospešuje limfo ter uravnoveša tekočine v telesu, hormonom pa pomaga nazaj zavzeti naloge, ki so jim dolocene, da jih pravilno in ob pravem casu opravijo.

Obdelali bomo prehrano, ki je primerna med ciscenjem telesa, organske ure (kdaj je kateri organ v polnem potencialu in kako ga lahko med njegovo aktivno uro čim bolj podpremo in izkoristimo njegovo polno moc) in še veliko drugih uporabnih in koristnih stvari, ki jih boste po programu lahko nemudoma integrirali v svoje vsakodnevno življenje ali že obstoječo rutino..

 

ZA KOGA JE PROGRAM PRIMEREN

Program je primeren praktično za vsakogar, saj sem mnenja da je čisto črevesje, dobra prebava in zdrav imunski sistem temelj dobrega zdravja in počutja, sama tehnika pa servis, ki ga telo nujno potrebuje vsaj 2x letno.

Čistilni program je še posebej primeren za vse ki imate slednje težave:

 • s prebavo,
 • kroničnimi zaprtji,
 • zastajanjem tekočin,
 • hormonskim neravnovesjem,
 • vsem ki ste podvrženi anksioznosti in depresivnemu počutju,
 • vsem ki imate kakršne koli motnje hranjenja,
 • imate težave s težo,
 • slabo kožo,
 • trebušno debelost,
 • zastajanjem vode v okončinah,
 • ali pa ste popolnoma zdravi pa bi radi pridobili uporabno znanje s katerim boste svoje zdravje vzdrževali in ohanjali na zavidljivi ravni.

KOMU SE PROGRAM ODSVETUJE

V kolikor ste imeli pred kratkim kakršno koli operacijo, še posebno na področju trebušnih organov, glave ali rodilih, se vam udeležba odsvetuje, saj je delavnica dinamične narave in je ne boste mogli varno izvajati. Med samo prakso se namreč izvajajo močni in intenzivni zasuki, masaža, ter pritiski na trebušnem področju.
Pri vseh resnejših zdravstvenih stanjih vam torej priporočam, da se pred prijavo posvetujete s svojim osebnim zdravnikom, za katerega ne dvomim, da vam bo pravilno svetoval pri končni odločitvi.

KAJ LAHKO PRIČAKUJETE PO DELAVNICI?

Po delavnici lahko pričakujete predvsem veliko novega in uporabnega znanja (za katerega ne dvomim da vam ne bo žal investicije), dobro prebavo, dobro presnovo, počutili se boste lahke in v kolikor radi zatekate o oteklinah ne bo ne duha ne sluha. Pričakujete lahko tudi mentalno jasnost in večjo sposobnost koncentracije, povečanje ravni ustvarjalne energije, volje in elana na vseh ravneh vašega bivanja.

Polni boste pozitivne energije in novega znanja ter zavedanja o svojem telesu in pomembnosti mnogih telesnih sistemov in pravilnosti delovanja le teh za vaše zdravje.

Ker Darja nerada izpostavlja svoje kliente, prilaga svoje slike, na katerih so vidne posledice čiščenja črevesja in praks, ki se jih boste naučili na tem programu.

Slike so iz obdobja, ko je imela tudi sama zdravstvene težave in so nastale čisto “po naključju” ko se je slikala za dokumente.

Med slikama je le 24 ur razlike, če verjamete ali ne!